Мишени за стийл дартс Blade 6

  • Марка: Winmau Darts /England/
  • Кат. номер: 3033

Най-новата Winmau мишена за дартс от серията  Blade шесто поколение предлага зашеметяващ дизайн, иновации и прецизна изработка.

Патентованата Blade 6 мишена за дартс предлага безпроблемна повърхност за игра с висока видимост и оптимизирана плътност на сърцевината, предназначена за максимален резултат. Намалената плътност на външното ядро ​​улеснява плавното проникване на стрела, докато вътрешната сърцевина с висока плътност абсорбира излишната кинетична енергия, оптимизирайки задържането и издръжливостта на стрелата.

Пионерският дизайн на Blade 6 включва най-новия ограничител „Density Control™“ осигуряващ по-голяма зона за забиване на стрелите и минимална възможност за рикошет. Вътрешната и външната зона на центъра е с 25% по-тънък ограничител.

Снабден с лесната настройка за монтаж Rota-Lock, Blade 6 пасва на всяка стена, което ви позволява да започнете да играете в рамките на минути.

Изработен от най-добрия източноафрикански сезал за най-взискателните играчи и среди. Blade 6 е одобрен за професионални турнири и е направен според официалните спецификации на Световната федерация по дартс.

Размери:

450 мм. диаметър и 38 мм дебелина

134,00 лв.
Базова цена:134,00 лв.
Характеристики
Характеристики
Модел
Професионални
Вид
Стийл дартс
Материал
Сезал
Тегло
5.500
Размери
18"x1-1/2"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!