Мишени за стийл дартс Blade 6 Dual Core

  • Марка: Winmau Darts /England/
  • Кат. номер: 3031

Мишената за дартс Blade 6 Dual Core е продукт направен за най-амбициозните играчи, съчетаващ производителност и качество.

Патентованата Dual Core мишена за дартс предлага безпроблемна повърхност за игра с висока видимост и оптимизирана плътност на сърцевината, предназначена за максимален резултат. Намалената плътност на външното ядро ​​улеснява плавното проникване на стрела, докато вътрешната сърцевина с висока плътност абсорбира излишната кинетична енергия, оптимизирайки задържането и издръжливостта на стрелата.

Пионерският дизайн на Blade 6 Dual Core включва най-новия ограничител „Density Control™“ осигуряващ по-голяма зона за забиване на стрелите и минимална възможност за рикошет. Вътрешната и външната зона на центъра е с 25% по-тънък ограничител.

Снабден с лесната настройка за монтаж Rota-Lock, Blade 6 Dual Core пасва на всяка стена, което ви позволява да започнете да играете в рамките на минути.

Изработен от най-добрия източноафрикански сезал за най-взискателните играчи и среди. Blade 6 Dual Core е одобрен за професионални турнири и е направен според официалните спецификации на Световната федерация по дартс.

Размери:

450 мм. диаметър и 38 мм дебелина

160,00 лв.
Базова цена:160,00 лв.
Характеристики
Характеристики
Модел
Професионални
Вид
Стийл дартс
Материал
Сезал
Тегло
5.500
Размери
18"x1-1/2"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!